Avon maklumat

Di sini anda boleh mendapatkan semua informasi yang kami ada mengenai Avon.


Iklan Avon
Iklan Avon
Iklan Avon

Mengenai Avon

Avon adalah syarikat kecantikan jualan secara sosial yang paling terkemuka dan dikenali dan diminati ramai wanita bukan sahaja di  Amerika Utara, iaitu negara di mana ia mula-mula ditubuhkan tetapi di serata dunia. Hari ini wakil jualan bebas Avon berjumlah lebih dari 6,000,000 orang.

Portfolio produk Avon termasuk produk penjagaan kulit, kosmetik warna, wangian dan penjagaan diri yang memenangi anugerah, Avon menampilkan jenama ikonik seperti ANEW, Avon Color, dan Skin So Soft, serta fesyen dan aksesori yang kontemporari dan diminati ramai wanita di seluruh dunia. Setiap produk kecantikan Avon diberi jaminan bersih dan selamat serta efektif.

Avon adalah satu-satunya syarikat kecantikan mempunyai sejarah yang unik dan amat menarik yang melangkaui lebih 130 tahun. Sejak 1886 lagi Avon telah memperkasakan wanita melalui peluang ekonomi, dan syarikat juga dengan bangganya menyokong usaha untuk menamatkan kanser payudara dan keganasan rumah tangga.

Pengasas Avon David H. McConnell, menurut sejarah telah begitu lama dan terlebih dahulu memperkasakan wanita iaitu:

 • 34 tahun sebelum wanita di A.S. memperoleh hak untuk mengundi;
 • 95 Tahun sebelum wanita pertama dilantik ke Mahkamah Agung A.S;
 • 77 Tahun sebelum wanita pertama mengembara ke angkasa;
 • 76 Tahun sebelum wanita pertama mengepalai sesebuah syarikat tersenarai dalam Fortune 500;
 • 34 Tahun sebelum wanita di A.S. mempunyai hak untuk mengundi;
 • 17 Tahun sebelum wanita pertama memenangi Hadiah Nobel.

Kenapa Orang Ramai Suka Membeli-belah di Avon

 • Pelbagai Produk Eksklusif dan Menarik: Ramai wanita berasa bangga menggunakan produk kecantikan Avon yang berjenama eksklusif dan tidak terdapat di mana-mana kedai kecantikan yang lain. Banyak produk Avon memenangi anugerah dan iktiraf dari Industri
 • Jaminan Produk: Setiap produk kecantikan Avon diberi jaminan bersih dan selamat serta  efektif. Pelbagai barangan dan Harga Berpatutan
 • Pemulangan Produk: Avon menjamin penerimaan produk yang ingin dipulangkan pembeli sekiranya mereka tidak berpuas hati dengan mutu barangan atau jua sebab yang diberikan
 • Katalog: Melalui katalog dan brosur yang di edarkan Avon, pelanggan akan dapati gambar-gambar produk yang cantik dan  jelas; promosi khas produk seperti ketika musim hari Raya serta produk terbaru. seperti langsir, korset, bra serta solekan asas. 

Lokasi Berdekatan & Waktu Operasi

 • Layari: melakukan https://www.Avon.com untuk melakukan pilihan dan belian produk secara online atau untuk mendapatkan maklumat produk yang terbaru untuk langsir, korset, bra serta solekan asas.  dan lain-lain serta untuk menjejaki lokasi butik Avon tempatan.