Caring Pharmacy lokasi dan waktu operasi

Di sini anda boleh mendapatkan semua informasi yang kami ada mengenai Caring Pharmacy, termasuk lokasi Caring Pharmacy serta kedai, dan waktu operasi paling biasa kedai Caring Pharmacy. Di My Katalog ini, anda boleh mendapatkan semua informasi yang anda perlukan, seperti lokasi kedai dan waktu operasi kedai untuk peruncit kegemaran anda, termasuk Caring Pharmacy.


Iklan Caring Pharmacy
Iklan Caring Pharmacy
Iklan Caring Pharmacy

Mengenai Farmasi CARiNG

Farmasi CARiNG ditubuhkan gabungan 5 kedai farmasi. Kelima-lima pemilik farmasi ini merupakan rakan kursus di Sekolah Farmasi, Universiti Sains Malaysia (USM). Kedai farmasi CARiNG yang pertama dibuka di Taman Muda, Cheras pada 1994. Farmasi CARiNG telah memainkan peranan besar di dalam mengetengahkan peranan farmasi dalam komuniti setempat kerana ketika itu, kesedaran masyarakat mengenai farmasi rendah. Pengasas, telah mengambil langkah-langkah penting ini untuk menanamkan nilai ahli farmasi dalam profesion kesihatan dengan cara:

  • Menyediakan perkhidmatan 12 jam sehari, 7 hari seminggu perkhidmatan farmasi sepenuh masa
  • Memberi perkhidmatan kaunseling farmasi yang mudah diakses, pemeriksaan tekanan darah percuma dan pemeriksaan kesihatan lain dengan bayaran minimum.

Kedai-kedai mereka telah dirancang dengan konsep yang moden dan terbuka untuk memaksimumkan interaksi dengan pelanggan dan barangan yang mengakibatkan perkembangan pesat kedai atau cawangan mereka seperti yang terdapat di Alamanda, Seremban,Puau Pinang, Ipoh, Kajang, dan Johor Bahru. Cawangan farmasi CARiNG juga terdapat di  Melaka dan Kedah.

Sejak tahun 2003 setelah mempunyai 13 cawangan di rumah kedai tepi jalanraya, perniagaan farmasi CARiNG telah berkembang apabila mereka membuka kedai atau cawangan pertama mereka di dalam kompleks pusat membeli-belah iaitu di  One Utama Shopping Complex. Era baru farmasi CARiNG menyaksikan perniagaan mereka terus berkembang ke hari ini yang sudah mencapai 120 buah cawangan di seluruh Malaysia termasuk di Malaysia Timur. dan paparan yang diarahkan juga dipelopori di atlet Bangsar Village pada tahun 2005. Kini pada tahun 2019, kami mempunyai lebih daripada 120 cawangan di Malaysia Barat dan 1 cawangan di Malaysia Timur.

Kenapa Orang Ramai Suka Membeli-belah di farmasi CARiNG

  • Kepelbagaian Produk:  Salah satu perkara yang menonjol dan menarik pelanggan ke farmasi CARiNG ialah trend moden mereka dalam menyediakan lebih banyak jenis produk penjagaan kulit dan penjagaan diri
  • Premis serba moden: Kedai farmasi CARiNG berkonsep baru konsep baru dan terancang dengan meriah
  • Program Kesetiaan Pelanggan: Program kesetiaan pelanggan farmasi CARiNG dengan kerjasama Bonus link meningkatkan manfaat kepada pelanggan mereka yang setia 
  • Lokasi Berdekatan & Waktu Operasi.

Layari: https://caring2u.com untuk mendapatkan maklumat promosi produk secara online dan lokasi kedai yang terdekat.

Gedung Caring Pharmacy