Courts lokasi dan waktu operasi

Di sini anda boleh mendapatkan semua informasi yang kami ada mengenai Courts, termasuk lokasi Courts serta kedai, dan waktu operasi paling biasa kedai Courts. Di My Katalog ini, anda boleh mendapatkan semua informasi yang anda perlukan, seperti lokasi kedai dan waktu operasi kedai untuk peruncit kegemaran anda, termasuk Courts.


Iklan Courts
Iklan Courts
Iklan Courts

Mengenai Courts

COURTS Asia Limited, ialah syarikat induk untuk peruncit terkemuka COURTS (Singapore) Pte Ltd, COURTS (Malaysia) Sdn Bhd dan PT COURTS Retail Indonesia. Ia tersenarai dengan Nojima Corporation di Bursa Saham Tokyo dan kedai-kedai Courts menghasilkan pendapatan S6.billion setiap tahun.

Courts ditubuhkan di Singapura pada 1974, setelah itu di Malaysia pada tahun 1987 dan di Indonesia pada tahun 2014. Hari ini, Courts menjalankan perniagaan di 70 kedai di tiga pasaran dengan keluasan ruang runcit 1.4 juta kaki persegi. Rangkaian Courts kini menjual produk barangan elektrik, IT dan perabot, serta kelengkapan rumah.

Courts adalah sebuah gedung perniagaan yang memberikan pengalaman membeli-belah sehenti yang lancar dan harga pelbagai produk Courts kompetitif. Di Malaysia, cawangan Courts lebih dikenali dengan nama Courts Mammoth dan ia terdapat di seluruh negara termasuk Miri, Kuching dan Penang.

Antara yang paling menarik dan digemari ramai pelanggan, ialah kemudahan untuk membayar balik harga belian secara kredit yang murah, fleksibel dan mudah.

Courts mempunyai sejarah yang ketara  di dalam memberikan kembali sebahagian dari keuntungan diperolehinya kepada masyarakat dengan cara yang bermakna dan berkesan. Ini termasuk membantu kanak-kanak, keluarga, orang dewasa dan komuniti keperluan khas yang kurang bernasib baik, serta menyokong bola sepak tempatan.

Kenapa Orang Ramai Suka Membeli-belah di Courts

  • Program Bayaran Fleksibel: Salah satu perkara yang menjadi tarikan besar kepada pelanggan Courts ialah pembayaran yang fleksibel bagi setiap belian menurut pendapatan dan kemampuan pelanggan. Dengan ini, Courts secara langsung memenuhi kehendak golongan pekerja untuk memiliki keperluan barangan rumah mereka dan lain-lain. Pelanggan tidak perlu membayar apa apa wang pendahuluan sebaliknya boleh membeli dan membawa balik barangan serta merta setelah kemudahan bayaran kredit di sempurnakan. Ini amat menarik golongan muda baru memulakan pekerjaan atau yang baru berumah tangga.
  • Kepelbagaian Produk: Setiap Gedung Courts menjual hampir kesemua jenis keperluan rumah dari pelbagai jenama yang berkualiti dan terkenal seperti Toshiba, Sony, Phillips, Acer, Samsung dan lain-lain.
  • Promosi Jualan Murah: Pelanggan suka akan promosi-promosi hebat yang kerap  di jalankan oleh Courts kerana tawaran potongan  harga yang tidak terdapat di kedai lain.

Lokasi Berdekatan & Waktu Operasi

Layari: https://www.courts.com.my untuk mengetahui secara online dan promosi semasa  pelbagai produk serta katalog senarai harga dan lokasi kedai Courts yang terdekat.

Gedung Courts