Harvey Norman lokasi dan waktu operasi

Di sini anda boleh mendapatkan semua informasi yang kami ada mengenai Harvey Norman, termasuk lokasi Harvey Norman serta kedai, dan waktu operasi paling biasa kedai Harvey Norman. Di My Katalog ini, anda boleh mendapatkan semua informasi yang anda perlukan, seperti lokasi kedai dan waktu operasi kedai untuk peruncit kegemaran anda, termasuk Harvey Norman.


Iklan Harvey Norman
Iklan Harvey Norman
Iklan Harvey Norman

Tentang Harvey Norman

Harvey Norman ialah sebuah gedung kelengkapan kediaman yang menyediakan pelbagai produk elektrik, komputer, perabot dan peralatan tempat tidur. Harvey Norman mempunyai penampilan antarabangsa yang terkemuka dengan lebih daripada 260 kedai di Australia, New Zealand, Ireland, Slovenia, Singapura dan Malaysia.

Harvey Norman telah bermula beroperasi di Malaysia pada tahun 2003 dan kini sedang mencari peluang pengembangan lebih banyak di Malaysia.

Harvey Norman menekankan pada konsep 4-dalam-1 dan membawa pelbagai jenis produk yang terdiri daripada sistem hiburan rumah terkini dan teknologi pengkomputeran, ke peralatan rumah yang paling bergaya dan inovatif yang ada. Terdapat juga pelbagai produk perabot dan peralatan tempat tidur dari Koleksi Kediaman Harvey Norman.

Sebab Orang Ramai suka Membeli-belah Di Harvey Norman

  • Pilihan produk yang luas, kategori produk tersebut ialah seperti: perabot kediaman seperti sofa, set meja makan; pengkomputeran seperti komputer riba & dekstop, peranti teknologi pintar & telefon; peralatan kediaman seperti mesin basuh, ketuhar, peti sejuk; tv & audio; penjagaan kesihatan & peribadi seperti alat pengering rambut, pencukur elektrik; bingkai katil & tilam; perhiasan kediaman seperti jam dinding, kusyen, perhiasan dinding.
  • Barangan elektrik dan komputer daripada semua jenama utama adalah mengenai teknologi terkini dan inovasi.
  • Produk perabot yang ditawarkan ialah produk berkualiti dan eksklusif dari Itali, Australia, Amerika Syarikat dan banyak lagi.
  • Produk set bilik tidur adalah dari semua pilihan tilam dan aksesori katil daripada jenama utama.
  • Harvey Norman membuat membeli-belah mudah dan menyeronokkan untuk pelanggannya. Di Harvey Norman, mereka menawarkan pelbagai pilihan kemudahan pelan ansuran untuk memenuhi keperluan pelanggan. Pelanggan kini boleh membuat pelan ansuran dengan Bebas Faedah.
  • Untuk memudahkan pelanggan mengikuti jualan dan promosi terkini, kemudahan dalam talian yang memaparkan katalog dan promosi terkini boleh didapati di laman web https://www.harveynorman.com.my
  • Menawarkan perkhidmatan pembelian di kedai mahupun gedung dan juga dalam talian. Buat masa ini mereka turut memberi perkhidmatan penghantarann yang percuma.

Lokasi dan Masa Beroperasi

Gedung-gedung Harvey Norman boleh didapati di beberapa lokasi di seluruh Malaysia antaranya: Sunway Velocity Mall, Mid Valley, Pavilion, 1 Mont Kiara, Nu Sentral, Sunway Pyramid, Miri Times Square, Paradigm Mall Johor, Vivacity Kuching dan Queensbay Mall Penang. Masa beroperasi gedung ini adalah dari 10 pagi sehingga 10 malam pada setiap hari.

Gedung Harvey Norman