AEON Wellness Johor Bahru No.01-01, Shopping Mall Ground Floor, Bay Point Persiaran Danga Perdana Country Garden, Danga Bay

Sekiranya anda telah sampai ke halaman ini, anda mungkin kerap membeli-belah di kedai AEON Wellness di AEON Wellness Johor Bahru - No.01-01, Shopping Mall Ground Floor, Bay Point Persiaran Danga Perdana Country Garden, Danga Bay. Kami ada promosi terkini dari AEON Wellness Johor Bahru - No.01-01, Shopping Mall Ground Floor, Bay Point Persiaran Danga Perdana Country Garden, Danga Bay di sini di Mykatalog.my!

Iklan semasa

Johor Bahru No.01-01, Shopping Mall Ground Floor, Bay Point Persiaran Danga Perdana Country Garden, Danga Bay
close

Cawangan AEON Wellness ini adalah sebuah dari kedai 71 di dalam Malaysia. Di bandaraya Johor Bahru anda, anda akan mendapati bilangan kedai berjumla 6 yang dijalankan oleh peruncit AEON Wellness kegemaran anda. Ketika ini, kami ada 1 katalog yang penuh dengan diskaun yang mengagumkan dan promosi yang menawan untuk kedai di AEON Wellness Johor Bahru - No.01-01, Shopping Mall Ground Floor, Bay Point Persiaran Danga Perdana Country Garden, Danga Bay. Jadi, jangan tunggu lebih lama, dapatkan katalog yang sah untuk kedai anda dan ambil manfaat ke atas tawaran menakjubkan ini. Anda akan mendapati juga waktu operasi AEON Wellness Johor Bahru - No.01-01, Shopping Mall Ground Floor, Bay Point Persiaran Danga Perdana Country Garden, Danga Bay pada laman web ini. Jika anda bersegera, anda pasti akan mendapat beberapa produk 1 yang sedang dipromosi. Jangan lepaskan peluang untuk berjimat ke atas barangan berikut: wasabi, pear, eye drops, rhino, shea butter, pomelo, sensodyne, pomegranate, pulse oximeter, regenerating serum dan banyak produk lain yang anda biasa beli.

Alamat dan waktu buka
  • No.01-01, Shopping Mall Ground Floor, Bay Point Persiaran Danga Perdana Country Garden, Danga Bay
    Johor Bahru
    80200

  • Mon-Thu, Sun: 10:00am-10:00pm Fri-Sat: 10:00am-10:00pm

  • http://www.aeonretail.com.my/
Gedung AEON Wellness dalam kawasan anda
Gedung AEON Wellness

Produk