Mary Kay maklumat

Di sini anda boleh mendapatkan semua informasi yang kami ada mengenai Mary Kay.


Iklan Mary Kay

Baca lebih lanjut

Mengenai Mary Kay

Mary Kay ialah sebuah syarikat kosmetik kecantikan yang di asaskan oleh Mary Kay Ash di Amerika Syarikat. Pada tahun 1963, dengan modal USD5,000 Mary Kay Ash telah berjaya memulakan suatu  perniagaan jualan langsung dengan hanya satu produk solek asas dan empat produk penjagaan kulit. Kini Mary Kay merupakan sebuah syarikat jualan langsung kosmetik warna  dan penjagaan kulit terbesar di dunia yang mengeluar dan menjual pelbagai produknya ke seluruh dunia.

Ibu Pejabat Mary Kay terletak di bandar Addison, Dallas, Texas, U.S.A. dan sejak pembukaan premis pertama antarabangsanya di Australia pada tahun 1971, Mary Kay telah mengembangkan perniagaannya di 40 buah negara termasuk Malaysia dan sedang terus berkembang. Jumlah bilangan jurujual bebas Mary Kay di seluruh dunia kini melebihi 3,000,000 orang. Mary Kay menganjurkan majlis perjumpaan atau majlis keramaian pelanggan untuk jajaan produk-produk mereka di dalam suasana majlis riang ria di mana pelbagai permainan ciptaan mereka mengenai produk diadakan. Hasil jualan produk-produk di seluruh dunia melangkaui USD3 Bilion setahun.

Mary Kay berbangga dengan produk-produk kosmetik dan penjagaan kulit keluarannya yang berkualiti tinggi. Ia mengamal jaminan 100% untuk menerima pemulangan produk dalam masa 90 hari sekiranya jika pembeli yang tidak  berpuas hati ingin berbuat demikian.

Suatu perkara yang menyerlah mengenai syarikat Mary Kay ialah komitmen mereka yang tidak berbelah bagi di dalam mendahulukan pelanggan serta usaha-usaha mereka untuk menangani keganasan rumah tangga dan penjagaan alam sekitar.

Kenapa Orang Ramai Menyukai Mary Kay

Lokasi Berdekatan & Waktu Operasi

Hubungi pejabat Mary Kay (Malaysia) Sdn Bhd di bawah atau layari: https://www.marykay.com.my

T1-8-1, 8th Floor, PJ 33, No. 3,

Jalan Semangat, Seksyen 13, 46100 Petaling Jaya Selangor Malaysia.

Telefon: (60) 3-7711-7555

Faks: (60) 3-7711-7556

Iklan terkini

Peruncit - mekap dan wangian