Mary Kay maklumat

Mary Kay maklumat

Di sini anda boleh mendapatkan semua informasi yang kami ada mengenai Mary Kay.


Iklan Mary Kay
Iklan Mary Kay
Iklan Mary Kay

Mengenai Mary Kay

Mary Kay ialah sebuah syarikat kosmetik kecantikan yang di asaskan oleh Mary Kay Ash di Amerika Syarikat.   Pada tahun 1963, dengan modal USD5,000 Mary Kay Ash telah berjaya memulakan suatu  perniagaan jualan langsung dengan hanya satu produk solek asas dan empat produk penjagaan kulit. Kini Mary Kay merupakan sebuah syarikat jualan langsung kosmetik warna  dan penjagaan kulit terbesar di dunia yang mengeluar dan menjual pelbagai produknya ke seluruh dunia.

Ibu Pejabat Mary Kay terletak di bandar Addison, Dallas, Texas, U.S.A. dan sejak pembukaan premis pertama antarabangsanya di Australia pada tahun 1971, Mary Kay telah mengembangkan perniagaannya di 40 buah negara termasuk Malaysia dan sedang terus berkembang. Jumlah bilangan jurujual bebas Mary Kay di seluruh dunia kini melebihi 3,000,000 orang. Mary Kay menganjurkan majlis perjumpaan atau majlis keramaian pelanggan untuk jajaan produk-produk mereka di dalam suasana majlis riang ria di mana pelbagai permainan ciptaan mereka mengenai produk diadakan. Hasil jualan produk-produk di seluruh dunia melangkaui USD3 Bilion setahun.

Mary Kay berbangga dengan produk-produk kosmetik dan penjagaan kulit keluarannya yang berkualiti tinggi. Ia mengamal jaminan 100% untuk menerima pemulangan produk dalam masa 90 hari sekiranya jika pembeli yang tidak  berpuas hati ingin berbuat demikian.

Suatu perkara yang menyerlah mengenai syarikat Mary Kay ialah komitmen mereka yang tidak berbelah bagi di dalam mendahulukan pelanggan serta usaha-usaha mereka untuk menangani keganasan rumah tangga dan penjagaan alam sekitar.

Kenapa Orang Ramai Menyukai Mary Kay

  • Produk-produk berkualiti: Kesemua produk keluaran Mary Kay adalah berkualiti tinggi dan selamat untuk digunakan kerana dihasilkan oleh kilang pengeluaran mereka sendiri yang sentiasa menjaga mutu pengeluaran dan melakukan penyelidikan makmal ke atas produk dengan rapi.
    • Mesra pelanggan dan jaminan 100%: Pelanggan boleh memulangkan mana-mana produk yang di beli dalam masa 90 hari dari tarikh belian sekiranya tidak berpuas hati dan ingin mendapatkan semula bayaran wang . Kesemua jurujual Mary Kay adalah terlatih untuk memberi perkhidmatan pelanggan yang terbaik dalam apa jua keadaan.
    • Jualan dalam talian atau online: Antara yang menarik buat pelanggan ialah terdapat katalog bagi senarai produk yang memudahkan pelanggan memilih dan membeli produk dalam talian.
    • Majlis Keramaian dan Permainan: Majlis-majlis keramaian serta permainan eksklusif Mary Kay yang di adakan menjadi kegemaran dan idaman ramai pelanggan.

Lokasi Berdekatan & Waktu Operasi

Hubungi pejabat Mary Kay (Malaysia) Sdn Bhd di bawah atau layari: https://www.marykay.com.my

T1-8-1, 8th Floor, PJ 33, No. 3,

Jalan Semangat, Seksyen 13, 46100 Petaling Jaya Selangor Malaysia.

Telefon: (60) 3-7711-7555

Faks: (60) 3-7711-7556