Mydin lokasi dan waktu operasi

Di sini anda boleh mendapatkan semua informasi yang kami ada mengenai Mydin, termasuk lokasi Mydin serta kedai, dan waktu operasi paling biasa kedai Mydin. Di My Katalog ini, anda boleh mendapatkan semua informasi yang anda perlukan, seperti lokasi kedai dan waktu operasi kedai untuk peruncit kegemaran anda, termasuk Mydin.


Iklan Mydin
Iklan Mydin
Iklan Mydin
Lokasi Mydin

Mengenai Mydin

Perniagaan Mydin adalah di dalam peruncitan dan pemborongan. Sebelum pembelian olehnya sebuah pasar raya di Selayang, Selangor, Malaysia, pada 1997 perniagaan utama Mydin bukanlah berasaskan makanan. Kini melalui pasar raya besarnya (atau hypermarket), Mydin menjual pelbagai jenis produk  makanan, barangan rumah, elektrik, kain dan baju, alat tulis, mainan, serta makanan manisan. Apa saja produk yang terdapat di mana-mana kedai di Malaysia, terdapat di dalam senarai barangan yang dijual di pasar raya Mydin, pada harga yang selalunya lebih murah atau bersaingan. 

Gedung-gedung perniagaan Mydin terbahagi kepada kategori barangan iaitu pasar raya besar, pasar raya, emporium, kedai serba guna, bazar dan restoran. Terdapat 74 gedung MYDIN di seluruh Malaysia termasuk pasar raya mewah SAM’s Groceria. Ini merangkumi 26 pasar raya besar yang dibuka di kompleks-kompleks raya (mall), 17 emporium, 3 bazar, 8 pasar raya, 12 kedai serbaneka (MyMart), 5 kedai francais (Mydin Mart) and 3 pasar raya SAM’S Groceria, Hari ini gedung-gedung Mydin terdapat di seluruh Malaysia, dari Pulau Pinang hingga ke Johor serta Sabah dan Sarawak. 

Kesemua barangan perniagaan Mydin adalah HALAL dan ia menekankan kejujuran, ketelusan dan disiplin yang bagus dalam semua aspek perniagaannya 

VISI Mydin

Menjadi  syarikat pengedar barangan dan perkhidmatan HALAL terutama di dalam dunia.
MISI Mydin

Berhasrat menjadi syarikat pemborong dan peruncit yang paling unggul dalam memberi nilai yang terbaik, kepelbagaian produk yang luas serta kecemerlangan yang berterusan berdasarkan formula perniagaan sendiri.

Kenapa Orang Ramai Suka Membeli-belah di Mydin

  • HALAL: Pengguna Muslim meminati barangan gedung Mydin kerana semuanya disahkan HALAL.
  • Harga Rendah: Boleh dikatakan harga barangan lebih rendah dari pasaran dan ini merupakan tarikan utama kepada orang ramai yang mengunjungi Mydin. Harga produk yang ditawarkan lebih menepati harga borong.
    • Pasar raya besar yang luas: Satu lagi tarikan utama Mydin ialah premis pasar rayanya yang luas dan selesa termasuk juga kawasan parkir kenderaan. Terdapat pelbagai kemudahan membeli belah yang lain buat pelanggan seperti surau, ATM bank, restoran atau gerai-gerai makanan di setiap gedung Mydin.
    • Setiap barangan yang dibeli boleh dipulangkan untuk ditukar-ganti sekiranya pelanggan tidak berpuas-hati dengan kualiti barangan setelah mengetahui hal demikian setibanya di rumah.
    • Jualan dalam talian atau online: Kini barangan Mydin boleh di dapati dalam talian untuk lakukan belian dengan lebih mudah.
    • Promosi dan Aktiviti Hari Perayaan: Gedung-gedung perniagaan Mydin sentiasa menarik minat pelanggan terutama yang berkeluarga kerana terdapat bermacam aktiviti seperti pameran, permainan  dan hiburan untuk pelanggan sambil mereka membeli-belah pada harga jualan murah.

Lokasi Berdekatan & Waktu Operasi

Layari : https://www.Mydin.com.my untuk mendapatkan katalog senarai barangan dan membeli secara dalam talian dan untuk mengetahui lokasi gedung Mydin terdekat.

Gedung Mydin