Sogo maklumat

Di sini anda boleh mendapatkan semua informasi yang kami ada mengenai Sogo.


Iklan Sogo

Baca lebih lanjut

Mengenai Sogo

Sogo adalah sebuah gedung beli-belah jualan runcit terkemuka di Kuala Lumpur, Malaysia yang mempunyai keluasan lebih dari 700,000 kaki per segi. Yang paling menarik, gedung beli-belah Sogo yang terbesar dan terutama terletak di tengah-tengah pusat Bandaraya KL (Kuala Lumpur) dan di lokasi-lokasi strategik seperti JB (Johor Bahru) icity (Shah Alam). Ramai pelanggan tertarik dengan senarai produk Sogo yang ada kualiti dan jenama khusus seperti poplook dan lain-lain meliputi trend fesyen terkini, barang kemudahan rumah, jualan dan promosi yang paling hangat dan pengalaman membeli-belah yang hebat.

Di setiap gedung Sogo pelanggan akan mendapati suasana beli-belah yang ceria dan staff yang mesra serta terdapat kemudahan yang disediakan untuk pelanggan seperti ATM bank dan restoran. Sogo diperhatikan sentiasa mendahulukan dan melayani setiap pelanggan dengan baik dari waktu premis dibuka hinggalah ke waktu ditutup. Ini memang sudah dikenali dan diakui ramai pelanggan.

Antara perkara yang paling menarik dan terkenal di Sogo ialah promosi dan sale iaitu jualan murah yang diadakan beberapa kali dalam setahun dimana terdapat harga jualan runtuh pada pelbagai barangan mereka. Biasanya sale ini diutamakan untuk ahli-ahli terdahulu pada hari jualan yang digelar member day. Di hari-hari sale ini gedung beli-belah Sogo akan penuh sesak dengan pelanggan menjadikan suasana yang amat menarik dan amat mengujakan.

Kenapa Orang Ramai Suka Membeli-belah di SOGO

Lokasi Berdekatan & Waktu Di Buka

Klik www.sogo.com.my i untuk mengetahui lokasi gedung Sogo berdekatan. Gedung Sogo dibuka setiap hari dari jam 10:00 pagi hingga 9.00 malam. Hubungi Sogo untuk memastikan hari-hari perayaan umum gedung yang ditutup.

Iklan terkini

Peruncit - gedung serbaneka