TMT lokasi dan waktu operasi

TMT lokasi dan waktu operasi

Di sini anda boleh mendapatkan semua informasi yang kami ada mengenai TMT, termasuk lokasi TMT serta kedai, dan waktu operasi paling biasa kedai TMT. Di My Katalog ini, anda boleh mendapatkan semua informasi yang anda perlukan, seperti lokasi kedai dan waktu operasi kedai untuk peruncit kegemaran anda, termasuk TMT.


Iklan TMT
Iklan TMT
Iklan TMT

Tentang TMT

Thunder Match Sdn Bhd telah ditubuhkan pada Januari 1997. Perniagaan teras Thunder match adalah untuk melaksanakan Pusat Rantaian Runcit IT Premium yang menawarkan pelbagai produk komputer dan komunikasi . Thunder Match telah diperbadankan pada Mac 2001 dengan matlamat untuk mengurus dan mengendalikan satu penyedia penyelesaian teknologi komputer dan maklumat yang mengutamakan kecekapan, kemudahan dan pengalaman pelanggan.

Sebagai rantaian runcit gajet terbesar di Malaysia, Thunder Match komited untuk membawa produk dan perkhidmatan yang berkualiti dan canggih yang akan memenuhi jangkaan pelanggan mereka. Di dunia di mana transformasi digital semakin berkembang, Thunder Match membawa teknologi yang dibuat untuk hari esok.

Sebab Orang Ramai Suka Membeli-belah di TMT

  • Tawaran Pelbagai Produk Elektronik dan Peralatan Digital: Kategori-kategori barangan yang ditawarkan ialah computer riba, desktop, telefon pintar, peralatan permainan digital, aksesori computer, peralatan rangkaian, perisian, pencetak, kamera dan komponen elektronik.
  • Tawaran Pelbagai Jenama : Jenama elektronik & peralatan ialah seperti Asus, Acer, HP, Canon, Razer, Western Digital, Microsoft, Sony, Apple, Seagate, Lenovo dan Huawei.
  • Promosi Menarik: Jualan promosi yang sentiasa menarik perhatian pengguna, sememang jadi menjadi tumpuan pengguna yang inginkan barangan elektronik dan computer dengan harga yang berpatutan.
  • Pembelian Dalam Talian: Thunder Match turut menyediakan perkhidmatan pembelian di platform dalam talian. Di sini pengguna boleh melayari senarai harga barangan, pilihan pelbagai barangan dalam promosi tanpa perlu ke cawangan mereka.

Lokasi

Maklumat selanjutnya tentang TMT boleh dilayari melaui laman web rasminya https://tmt.my

Thunder Match ialah peneraju dalam rantaian peruncit barangan IT di Malaysia, mempunyai cawangan di kebanyakan tempat di Malaysia. Antara cawangan Thunder Match ialah di Plaza Low Yat, Mid Valley, Wangsa Walk Mall, Snway Velocity, IOI City Mall, AEON Cheras, AEON Bukit Indah, AEON Rawang, Batu Pahat Mall, Kluang Mall, AEON Seremban, AEON Bandaraya Melaka,  Berjaya Megamall Kuantan, Gurney Plaza, Kompleks Karamunsing, Vivacity Megamall, Plaza Merdeka Kuching dan banyak lagi. Maklumat selanjutnya boleh didapati di laman webnya.

Gedung TMT