Toys'R'Us lokasi dan waktu operasi

Toys'R'Us lokasi dan waktu operasi

Di sini anda boleh mendapatkan semua informasi yang kami ada mengenai Toys'R'Us, termasuk lokasi Toys'R'Us serta kedai, dan waktu operasi paling biasa kedai Toys'R'Us. Di My Katalog ini, anda boleh mendapatkan semua informasi yang anda perlukan, seperti lokasi kedai dan waktu operasi kedai untuk peruncit kegemaran anda, termasuk Toys'R'Us.


Iklan Toys'R'Us
Iklan Toys'R'Us
Iklan Toys'R'Us
Lokasi Toys'R'Us

Tentang Toys“R”Us

Toys“R”Us Asia adalah peruncit produk Mainan, Pendidikan dan Bayi yang terkemuka di Asia. Ia mengendalikan lebih daripada 500 kedai secara fizikal dan juga atas talian di rantau Asia. Sebagai peruncit terkemuka dalam produk yang dinyatakan dia atas, Toys“R”Us menumpukan perhatian kepada memberikan pengalaman yang unik kepada kanak-kanak dan keluarga dalam pasaran mereka. Untuk mencapai matlamat ini, mereka melakukannya melalui rangkaian produk & perkhidmatan kami yang pelbagai, mereka memberi tumpuan terhadap mainan Pendidikan & STEAM, jutaan ahli program kesetiaan mereka. Mereka menekankan terhadap kualiti, keselamatan dan kepercayaan dan pengalaman membeli-belah pelanggan yang benar-benar menarik.

Toys“R”Us menawarkan pelbagai pilihan produk mainan, pendidikan dan bayi. Antara kategori produk yang anda boleh dapati ialah seperti : Patung & permainan hero; Basikal, skuter & tunggangan; Blok Binaan & LEGO; Kereta, Trak, Keretapi & Kawalan Jauh; Aktiviti & Kraf; Patung & koleksi; Elektronik; Permainan & Teka-teki; Mainan Pembelajaran; Aktiviti uar & Sukan; Parti; Kostum; Mainan bayi & kanak-kanak dan Permainan lembut.

Toys“R”Us turut menyediakan perkhidmatan ahli, pembelian atas talian serta promosi jualan yang boleh diperolehi di laman web rasmi mereka iaitu https://www.toysrus.com.my. Jangan ketinggalan promosi jualan terkini mereka dengan mengunjungi laman web ini. Katalog-katalog dan poster promosi boleh dicapai dengan mudahnya di sini.

Sebab Orang Ramai Suka Membeli-belah di Toys“R”Us

  • Segala mainan dan pendidikan yang anak anda perlukan: Menawarkan pilihan mainan dan bahan pendidikan untuk kanak-kanak seawal umur 0 bulan sehinggalah 14 tahun ke atas.
  • Pelbagai jenama mainan dan pendidikan yang terkenal: Jenama produk seperti Barbie, Baby Alive, Cars, Disney, Disney Princess, Dora the Explorer, Fisher Price, Hot Wheels, LeapFrog, LEGO, Mega Bloks, Minecraft, Nerf, Play-Doh, Sesame Street, Thomas & Friends, Monopoly, Playskool dan banyak lagi.
  • Produk bayi yang berkualiti: Toys“R”Us turut menawarkan barangan bayi daripada jenama terkenal seperti Fisher Price, Vrtech, LeapFrog, Babies”R”Us, Little Tikes, NUK dan banyak lagi. Kategori produk bayi terbahagi kepada keperluan perjalanan bayi, keperluan masa makan, aktiviti & permainan gim, permainan bayi & kanak-kanak, hadiah bayi, latihan tandas & mandi, kerusi kereta & pendorong, lampin & pengelap, kesihatan & keselamatan, maternity, perabot nursery, kereta sorong, tuala & katil.
  • Tawaran yang Hebat: Toys“R”Us mengeluarkan katalog bulanannya yang memaparkan tawaran-tawaran menarik kepada pelanggannya. Begitu juga kempen promosi jualan yang diadakan pada musim tertentu sepanjang tahun.

Lokasi dan Masa Perniagaan

Toys“R”Us berada hampir di kesemua bandar-bandar utama di Malaysia. Cawangan-cawangannya terdapat di Alor Setar, Gurney Plaza, Bayan Lepas, Seberang Jaya, Kota Bharu, Kuantan, Seremban, Bandaraya Melaka, beberapa lokasi di Johor Bahru, Kuching, Bintulu, Miri, Kota Kinabalu dan beberapa lokasi di Selangor dan Kuala Lumpur. Anda boleh mengunjungi laman webnya di https://www.toysrus.com.my untuk alamat penuh. Waktu perniagaan Toy“R”Us adalah 10:00 pagi -10:00 malam dan dibuka setiap hari.

Gedung Toys'R'Us