TupperwareBrands lokasi dan waktu operasi

Di sini anda boleh mendapatkan semua informasi yang kami ada mengenai TupperwareBrands, termasuk lokasi TupperwareBrands serta kedai, dan waktu operasi paling biasa kedai TupperwareBrands. Di My Katalog ini, anda boleh mendapatkan semua informasi yang anda perlukan, seperti lokasi kedai dan waktu operasi kedai untuk peruncit kegemaran anda, termasuk TupperwareBrands.


Iklan TupperwareBrands
Iklan TupperwareBrands
Iklan TupperwareBrands

Tentang Tupperware Brands

Tupperware Brands ialah satu jenama yang tidak asing lagi bagi kaum wanita terutamanya. Terkenal dengan produk penyimpanan pelbagai bentuk, warna dan fungsi  yang menarik, sememangnya jenama oini menjdai pilihan ramai di Malaysia. Tupperware Brands telah ditubuhkan dan direka pada 1937. Hari ini, Tupperware Brands terus mencipta kejayaan baharu sebagai pelbagai jenama, pelbagai kategori, jualan langsung dengan peluang perniagaan yang menarik dan bermanfaat. Ia berusaha untuk membuat perbezaan dalam kehidupan wanita di komuniti di mana ia beroperasi, dengan menawarkan mereka peluang untuk memperbaiki kehidupan mereka dan mencipta kesan positif terhadap keluarga mereka.

Maklumat lanjut tentang Tupperware Brands Malaysia boleh didapati di laman web https://www.tupperwarebrands.com.my/index, pengguna turut boleh memuat turun katalog terkini pada laman ini. Tupperware Brands menawarkan promosi jualan yang menarik pada setiap bulan dan mengeluarkan katalog bulanannya.

Antara rangkaian produk terkenal Tupperware ialah bekas penyimpanan - Modular Mates, RiceSmart, OneTouch; pengukus - Steam It; pemotong - Turbo Chopper, Speedy Mando, Mando Chef;  bekas makanan dalam siri boleh gelombang mikro – CrystalWave, bekas hidangan – siri hidangan jag, pinggan mangkuk dan kole Blossom; bekas penyimpanan mesra peti sejuk – FreezerMate; bekas penyimpanan untuk kanak-kanak – siri Twinkle Tup dan banyak lagi.

Sebab Orang Ramai Suka Membeli-belah di Tupperware Brands

  • Produk Pelbagai Jenama: Selain Tupperware, ia turut menawarkan jenama produk seperti Nutrimetics, Natur Care, Nano nature, Tupper Chef dan Tupper Clean.
  • Produk Pelbagai Kategori: Produk pelbagai kategori seperti botol air; bekas penyimpanan makanan untuk kegunaan di dapur, peti sejuk; bekas penyimpanan kegunaan kanak-kanak seperti botol susu; peralatan dapur seperti kuali, pengukus, senduk, pinggan mangkuk, cawan, pemotong makanan, pembuka tin; penapis air; produk penjagaan kulit seperti pencuci muka, losyen, krim pelembap; dan banyak lagi.
  • Mudah Didapati: Produk Tupperware Brands boleh didapati dengan mudah melalui stokis yang terdapat di kebanyakkan tempat di Malaysia, malah rangkaian pengedarnya yang sangat besar, pengguna tidak perlu risau tentang mendapatkan produk Tupperware pilihan mereka.
  • Alah Membeli, Menang Memakai: Produk Tupperware sememangnya berbaloi dimiliki, dengan harga yang setimpal dengan pulangan kualiti, kemasan dan tahan lasak, pengguna akan berpuas hati berbelanja di Tupperware Brands. Jenama ini boleh memberi jaminan bahawa semua produk Tupperware memenuhi atau melepasi piawaian keselamatan Kerajaan Persekutuan di setiap negara yang dijual. Tupperware menggunakan bahan khas untuk penggunaan gelombang mikro dan mematuhi peraturan ketat yang dikenakan oleh badan-badan di seluruh dunia. Oleh itu, produknya adalah selamat untuk gelombang mikro. Produk Tupperware juga terikat kepada jaminan tertentu jadi sebarang boleh penggantian produk yang rosak boleh dilakukan namun ia tertakluk kepada terma dan syarat tertentu. Penggantian tersebut antaranya seperti kerosakkan pada penutup bekas atau kerosakkan pada bahagian tertentu pada peralatan dapur.

Lokasi dan Masa Perniagaan

Tupperware Brands mempunyai cawangan stokisnya di seluruh negara iaitu di setiap negeri. Kebanyakkan dibuka dari hari Isnin ke Sabtu. Maklumat cawangan ini boleh didapati pada laman https://www.tupperwarebrands.com.my/find_us.php

Gedung TupperwareBrands