Watsons lokasi dan waktu operasi

Di sini anda boleh mendapatkan semua informasi yang kami ada mengenai Watsons, termasuk lokasi Watsons serta kedai, dan waktu operasi paling biasa kedai Watsons. Di My Katalog ini, anda boleh mendapatkan semua informasi yang anda perlukan, seperti lokasi kedai dan waktu operasi kedai untuk peruncit kegemaran anda, termasuk Watsons.


Iklan Watsons
Iklan Watsons
Iklan Watsons

Tentang Watsons

Watsons telah ditubuhkan pada tahun 1841 di Hong Kong. Ia merupakan peruncit produk kesihatan dan kecantikan antarabangsa yang terbesar di dunia. Di Asia, Watsons adalah penerajunya dengan mengendalikan 6800 buah kedai dan 1500 farmasi. Watsons Malaysia sendiri mempunyai 450 cawangan dan menyediakan perkhidmatan kepada 4 juta pelanggan setiap bulan.

Dengan pelbagai produk kecantikan dan kesihatan, jenama Watsons sendiri menjanjikan idea produk yang ringkas kepada pelanggan mereka. Semuanya dari kulit yang sihat kepada perasaan dalaman yang bersemangat. Mereka berasa positif, optimistik dan bersemangat dalam membantu pelanggan mereka menjadi lebih gembira serta berasa sihat.

Untuk maklumat lanjut mengenai promosi terkini dan jualan khas, sila kunjungi laman web Watsons iaitu https://www.watsons.com.my. Watson turut menyediakan perkhidmatan dalam talian, di mana pelanggan boleh menyemak katalog dalam talian mereka dan membuat pembelian terus di dalam talian.

Sebab Orang Ramai Suka Membeli-belah di Watsons

  • Perkhidmatan Pelanggan yang Bagus: Warga Watsons adalah terlatih, mengikut perkembangan terkini dan boleh dipercayai menasihatkan pelanggan mereka dalam kesihatan, kesejahteraan dan kecantikan. Mesra dan sedia membantu.
  • Produk yang berkualiti : Watsons telah mengambil masa 20 tahun untuk menghasilkan jenama mereka sendiri, kepelbagaian produk ini menjamin kecemerlangan kualiti, nilai dan kepercayaan. Produk tersebut termasuk : Produk Mandian & Badan, Produk Bayi, Penjagaan Muka, Rambut, Kesihatan, Kapas & Tisu, Kebersihan Feminin serta Produk Perjalanan & Aksesori.
  • Pelbagai Produk Ditawarkan: Selain menawarkan produk Watson sendiri, produk jenama kesihatan, penjagaan diri, kecantikan yang lain turut ditawarkan di Watsons. Dari produk kosmetik, syampu, losyen, penjagaan oral, minyak wangi, ubat-ubatan, suplemen, tisu, peralatan kesihatan dan sebagainya. Ini menjadikan Watsons sebagai pusat setempat dan pelanggan tidak mencarinya di tempat lain.
  • Manfaat Keahlian: Watson menyediakan perkhidmatan keahlian yang menawarkan manfaat ekslusif kepada ahlinya. Keahlian sampai bila-bila masa, pengguna tidak perlu risau tentang keahlian akan tamat tempoh. Dengan moto “Members get more reward” iaitu lebih ganjaran untuk ahli, sememangnya keahlian Watsons sungguh memuaskan hati, misalnya ahli akan mendapat harga diskaun yang murah, pengumpulan mata yang boleh ditukar menjadi baucer tunai daln banyak lagi.
  • Perkhidmatan Dalam Talian: Bukan sahaja mengunjungi kedai fizikalnya, pelanggan juga kini boleh membeli-belah secara dalam talian. Maklumat promosi dan jualan terkini dengan mudahnya didapati di sini.
  • Tawaran Promosi yang Menarik: Watsons melancarkan kempen jualan dan tawaran promosi yang menarik hampir setiap bulan. Berbelanja di Watsons sememangnya berbaloi dan menjimatkan.
  • Cawangan Di Mana-mana sahaja: 450 cawangan di seluruh negara, ini memudahkan para pelanggannya membeli-belah di mana sahaja di Malaysia.

Lokasi dan Masa Perniagaan

Cawangan Watsons boleh didapati di setiap negeri di Malaysia. Watsons telah membuka cawangannya di hamper kesemua pusat membeli-belah di negara ini. Untuk maklumat lanjut tentang cawangannya sila kunjungi laman web Watsons di https://www.watsons.com.my. Dibuka setiap hari masa beroperasi bergantung kepada masa perniagaan gedung membeli-belah terletaknya cawangan tersebut, namun secara umum ia beroperasi pada 10:00 pagi -10:00 malam.

Gedung Watsons