Econsave lokasi dan waktu operasi

Di sini anda boleh mendapatkan semua informasi yang kami ada mengenai Econsave, termasuk lokasi Econsave serta kedai, dan waktu operasi paling biasa kedai Econsave. Di My Katalog ini, anda boleh mendapatkan semua informasi yang anda perlukan, seperti lokasi kedai dan waktu operasi kedai untuk peruncit kegemaran anda, termasuk Econsave.


Iklan Econsave
Iklan Econsave
Iklan Econsave

Mengenai Econsave

Satu-satunya rangkaian pasar raya barangan runcit harga murah di Malaysia ialah Econsave dimiliki oleh Econsave Cash & Carry Sdn. Bhd. Dengan slogan "Bandingkan Harga Kami" tertera sebagai sebahagian dari logo syarikat , pasar raya ini memang jelas menawarkan harga paling murah berbanding dengan pasar raya yang lain di Malaysia. Rata-rata orang ramai gemar berkunjung ke Econsave untuk membeli barangan keperluan harian kerana tawaran harga yang rendah. Econsave kini mempunyai ramai pelanggan tetap yang menjadikan perniagaannya kukuh dan terus berkembang.

Sebuah kajian yang di jalankan oleh AC Nielsen mendapati produk di bawah jenama Econsave mencatatkan jualan lebih tinggi berbanding produk berjenama lain yang dijual pasar raya yang lain. Hari ini terdapat lebih 60 cawangan Econsave di seluruh negara termasuk di Pokok Sena Kedah.

Sejarah Econsave bermula sebagai kedai runcit kayu di Pelabuhan Klang. Dengan semangat dan kerja yang keras dan tekun, Econsave telah berjaya menjadi peniaga peruncit runcit terbesar di Malaysia. Cawangan Econsave paling banyak terdapat di negeri Selangor. Bilangan pasar raya tidak ditanding oleh mana-mana pasar raya yang lain. Potensi bilangan pelanggan Econsave di Selangor melebihi empat juta orang yang berkemampuan mewah.

Kenapa Orang Ramai Suka Membeli-belah di Econsave

    • Harga Murah:  Econsave berjaya menarik ramai pelanggan tetap setiap hari kerana tawaran harga barangan yang amat rendah ditawarkan setiap hari berbanding pasar raya yang lain. Ramai pelanggan tertambat dengan harga yang benar-benar murah yang ditawarkan sepanjang masa bukan hanya ketika waktu-waktu atau hari perayaan tertentu dan terhad,  sebagaimana yang dilakukan oleh  pasar raya lain di Malaysia. Tiada barangan yang berjenama yang berharga mahal dijual di kesemua pasar raya Econsave sesuai dengan tema dan prinsip perniagaannya.
    • Syarikat Tempatan: Econsave mendapat sokongan penuh rakyat Malaysia sebagai sebuah syarikat anak tempatan yang mengutamakan produk pengeluaran tempatan.
    • Lokasi Berhampiran: Hampir kesemua Pasar raya Econsave dibuka di kawasan-kawasan perumahan bagi memudahkan pelanggan bukannya di tengah bandar yang sesak serta parkir kenderaan yang  menyusahkan pelanggan.

Lokasi Berdekatan & Waktu Operasi

Layari : https://econsave.com.my untuk mendapatkan maklumat secara online semua promosi harga murah semasa untuk hari ini, minggu ini dan di hari perayaan tertentu. Dapatkan katalog dan senarai harga barangan bagi pelbagai produk. Lokasi pasar raya Econsave di seluruh Malaysia juga di paparkan buat pengetahuan pelanggan.

Gedung Econsave