Aeon Big lokasi dan waktu operasi

Iklan Aeon Big

Di mana untuk menjumpai kedai

Baca lebih lanjut

Mengenai Aeon BIG

Kumpulan Aeon di Jepun dan di serata dunia yang mempunyai 360,000 pekerja ialah antara syarikat yang terbesar di dunia di dalam perniagaan peruncitan.

Pada 2012, Aeon Co Ltd telah membeli saham Magnificient Diagraph Sdn Bhd, di Malaysia . Berdasarkan pengambilalihan, terdapat perubahan nama syarikat dari Magnificient Diagraph Sdn Bhd kepada Aeon ig (M) SDN BHD. Perolehan itu adalah sebahagian dari rancangan Aeon Group untuk memperluaskan perniagaan di Asia Tenggara dan terus mengembangkan operasi Asean mereka. Hari ini, Aeon Big (M) SDN BHD kini mengendalikan 22 pasar raya besar (hypermarket) di bawah nama dagangan "Aeon Big" di Malaysia. Hari ini gedung-gedung Aeon boleh di dapati di serata Malaysia seperti Alamanda Putrajaya, Shah Alam, Batu Patah, Seberang jaya.

Istilah "Aeon" mempunyai asal-usulnya dalam bahasa Latin yang bermaksud "keabadian".

Falsafah perniagaan Aeon Big ialah membawa PILIHAN BESAR, dengan NILAI BESAR. Warna OREN menjadi pilihan warna korporat dan premis mereka. Warna ini dikatakan tanda keramahan; keseronokan, jelas, mudah dan kualiti yang terbaik selaras dengan cara hidup pelanggan kami.

Antara pasar raya besar di Malaysia yang diakui yang paling banyak membuat promosi dan jualan murah adalah Aeon Big. Pada Minggu ini juga terdapat promosi jualan di seluruh bahagian gedung. Pelanggan akan mendapati membeli-beli di Aeon Big sangat mengujakan kerana ada sahaja promosi yang di adakan saban hari. Begitu juga pada hari-hari kebesaran dan perayaan, Aeon akan memberi hadiah hadiah istimewa kepada pelanggan yang bernasib baik pada hari itu.

Kenapa Orang Ramai Suka Membeli-belah di AEON BIG

Lokasi Berdekatan & Waktu Operasi

Layari: https://aeonbig.com.my untuk mendapatkan maklumat secara online mengenai promosi jualan murah minggu ini dan lokasi gedung Aeon Big.

Iklan terkini
Peruncit - barang runcit