Giant lokasi dan waktu operasi

Di sini anda boleh mendapatkan semua informasi yang kami ada mengenai Giant, termasuk lokasi Giant serta kedai, dan waktu operasi paling biasa kedai Giant. Di My Katalog ini, anda boleh mendapatkan semua informasi yang anda perlukan, seperti lokasi kedai dan waktu operasi kedai untuk peruncit kegemaran anda, termasuk Giant.


Iklan Giant
Iklan Giant
Iklan Giant
Lokasi Giant

Mengenai Giant

Giant adalah satu-satu pasar raya besar (hypermarket) kelahiran dan milik Malaysia yang sejati dan berjaya dalam perniagaan pasar raya. Bagi rakyat Malaysia, pasar raya Giant sinonim dengan harga rendah setiap hari, kepelbagaian produk yang luas dan yang mempunyai nilai hebat. Persekitaran dan suasa membeli-belah di Giant amat bersemangat, lengkap dan selesa. Kawasan parkir kenderaan untuk pelanggan yang luas dan percuma juga menjadi tarikan utama pasar raya Giant.

Pasar raya Giant merupakan perintis pasar raya moden yang ditubuhkan sejak 74 tahun yang lalu. Giant menjadi penetap standard untuk industri dengan pemasaran yang inovatif, reka bentuk kedai yang mengagumkan, harga yang menarik dan kepelbagaian produk yang hebat. Kini Giant berada di serata Malaysia termasuk Kuching.

Pada tahun 2007, Giant menduduki tempat ke-11 pada kedudukan Interbrand menjadikannya Jenama  Paling Bernilai Malaysia (tempat ke-12 pada 2008).  Giant juga dianugerahi gelaran 'Peruncit Terbaik di Malaysia' dan 'Terbaik dari yang Terbaik' di Anugerah Peruncit Asia Pasifik untuk dua tahun berturut-turut iaitu pada tahun 2007 dan 2008.

Antara anugerah lain yang diterima Giant pada tahun 2008 ialah:

  • The Best Brand in Consumer (Hypermarkets), The Brand Laureate Award 2007/2008 for Branding Corporate.
  • Anugerah Kualiti Perkhidmatan Cemerlang di dalam kategori Anugerah Kecemerlangan Pengusaha Antarabangsa Asia Pasifik ke-7.

Giant senantiasa berusaha mengurangkan kos keperluan harian. Ini mengesahkan kedudukan Giant sebagai rantaian pasar raya utama di Malaysia yang benar-benar mengambil peduli para pelanggannya.

Kenapa Orang Ramai Suka Membeli-belah di Giant

Harga Murah:  Giant menarik ramai pelanggan kerana harga barangan yang murah dan berkualiti sesuai dengan kehendak majoriti rakyat Malaysia.

Syarikat Tempatan: Giant adalah pasar raya yang menjadi kebanggaan rakyat Malaysia. Dengan itu kempen membeli barangan Malaysia amat berkesan dan memihak kepada perniagaan pasar raya Giant yang sentiasa mengutamakan dan mempromosi barangan buatan Malaysia.

Premis Perniagaan yang Luas “Giant”: Sesuai dengan namanya, premis dan persekitaran pusat membeli-belah Giant luas dan selesa buat pelanggan

Jaminan Halal: Pelanggan Muslim menyokong Giant kerana mengutamakan dan menjelaskan status halal pada produk-produknya.

Lokasi Berdekatan & Waktu Operasi

Layari : https://www.giant.com.my untuk mendapatkan maklumat secara online promosi semasa dan jualan harga murah Giant serta maklumat dan katalog mengenai barangan senarai harga produk. Lokasi pasar raya Giant di seluruh Malaysia boleh dirujuk dalam talian.

Gedung Giant