Caring Pharmacy lokasi dan waktu operasi

Di mana untuk menjumpai kedai

Baca lebih lanjut

Mengenai Farmasi CARiNG

Farmasi CARiNG ditubuhkan gabungan 5 kedai farmasi. Kelima-lima pemilik farmasi ini merupakan rakan kursus di Sekolah Farmasi, Universiti Sains Malaysia (USM). Kedai farmasi CARiNG yang pertama dibuka di Taman Muda, Cheras pada 1994. Farmasi CARiNG telah memainkan peranan besar di dalam mengetengahkan peranan farmasi dalam komuniti setempat kerana ketika itu, kesedaran masyarakat mengenai farmasi rendah. Pengasas, telah mengambil langkah-langkah penting ini untuk menanamkan nilai ahli farmasi dalam profesion kesihatan dengan cara:

Kedai-kedai mereka telah dirancang dengan konsep yang moden dan terbuka untuk memaksimumkan interaksi dengan pelanggan dan barangan yang mengakibatkan perkembangan pesat kedai atau cawangan mereka seperti yang terdapat di Alamanda, Seremban,Puau Pinang, Ipoh, Kajang, dan Johor Bahru. Cawangan farmasi CARiNG juga terdapat di  Melaka dan Kedah.

Sejak tahun 2003 setelah mempunyai 13 cawangan di rumah kedai tepi jalanraya, perniagaan farmasi CARiNG telah berkembang apabila mereka membuka kedai atau cawangan pertama mereka di dalam kompleks pusat membeli-belah iaitu di  One Utama Shopping Complex. Era baru farmasi CARiNG menyaksikan perniagaan mereka terus berkembang ke hari ini yang sudah mencapai 120 buah cawangan di seluruh Malaysia termasuk di Malaysia Timur. dan paparan yang diarahkan juga dipelopori di atlet Bangsar Village pada tahun 2005. Kini pada tahun 2019, kami mempunyai lebih daripada 120 cawangan di Malaysia Barat dan 1 cawangan di Malaysia Timur.

Kenapa Orang Ramai Suka Membeli-belah di farmasi CARiNG

Layari: https://caring2u.com untuk mendapatkan maklumat promosi produk secara online dan lokasi kedai yang terdekat.

Iklan terkini
Peruncit - farmasi