Fitness Concept lokasi dan waktu operasi

Di mana untuk menjumpai kedai

Baca lebih lanjut

Mengenai Fitness Concept

Sejak kebelakangan ini, ramai rakyat Malaysia berminat dan memilih untuk melakukan senaman harian untuk kecergasan dan kesihatan diri di rumah. Ini menyaksikan perniagaan bersumberkan peralatan senaman seperti Fitness Concept menjadi bertambah berkembang dan lumayan di Malaysia.

Fitness Concept adalah rangkaian kedai peralatan kesihatan dan kecergasan terkemuka di dunia yang memenuhi keperluan gaya hidup sihat setiap rakyat Malaysia.

Ia adalah ahli Transmark Group of Companies dengan lebih dari 35 tahun pengalaman dalam industri kesihatan dan kecergasan. Dengan pelan pengembangan kami, kami telah berkembang secara berterusan ke lebih daripada 45 kedai runcit di seluruh negara seperti di Palm Mall, Cheras Selatan, Ipoh, Miri dan Pulau Pinang.

Kebanyakan peralatan Fitness Concept diimport dari Amerika Syarikat, Eropah dan Asia Pasifik dan Fitness Concept adalah pengedar yang sah untuk jenama terkenal di dunia seperti NordicTrack, Reebok, ProForm, Cybex, Bodysolid, Adidas, Nautilus, Schwinn, Inspire, LifeFitness, Polar, Garmin dan banyak lagi di Malaysia.

Peralatan kesihatan dan kecergasan Fitness Concept terdiri daripada Treadmills Inovatif dan High Tech, Foam Roller, Cross Trainer,  Sistem Latihan Kekuatan, Senaman dan Latihan Untuk Kawalan Berat Badan, Akses Kecergasan dan Aerobik, Produk Penjagaan Kesihatan, Makanan Sokongan dan banyak lagi.

Fitness Concept telah memenangi banyak anugerah dan pengiktirafan  industri seperti SMEs BrandLaureate yang berprestij untuk kategori Best Brand dalam kategori Peruncitan Kesihatan & Kecergasan, Pemenang peraduan Golden Bull SME Malaysia yang ke-7 dan  "Peruncit Tahun Semasa "oleh Persatuan Peruncit Malaysia (MRA).

Kenapa Orang Ramai Suka Fitness Concept

Barangan Berkualiti : Pelanggan menyukai dan memilih barangan Fitness Concept kerana merasa yakin dengan kualiti setiap peralatan.

Khidmat Pelanggan: Pelanggan mendapat manfaat perkhidmatan pelanggan merangkumi:

Skim Bayaran Mudah: Fitness Concept menyediakan plan bayaran mudah dan bertangguh pada kadar yang rendah untuk pelanggan yang berminat terutama ketika musim raya..

Lokasi Berdekatan & Waktu Operasi

Layari : https://www.fitnessconcept.com.my untuk mendapatkan maklumat secara online semua promosi produk dan senarai harga Fitness Concept semasa dan katalog senarai harga. Pelanggan boleh mendapatkan juga khidmat nasihat dalam talian mengenai peralatan dan maklumat mengenai lokasi Fitness Concept di seluruh Malaysia .

Iklan terkini
Peruncit - sukan