IKEA lokasi dan waktu operasi

Di mana untuk menjumpai kedai

Baca lebih lanjut

Mengenai IKEA

Ingvar Kamprad menubuhkan IKEA in 1943, sebagai syarikat Sweden kecil yang menjual perabot melalui katalog pesanan pos. Kini, IKEA adalah antara jenama kelengkapan rumah yang paling terkemuka di dunia. Terdapat ratusan kedai-kedai IKEA di seluruh dunia, dengan empat cawangan di Semenanjung Malaysia. Ibu negaranya Kuala Lumpur adalah lokasi untuk dua cawangan, IKEA Damansara dan IKEA Cheras. Kawasan Selatan pula dikhidmat oleh IKEA Tebrau di Johor, manakala penduduk Kawasan Utara boleh mengunjungi IKEA Batu Kawan di Pulau Pinang.

Katalog IKEA masih lagi dicetak sehingga hari ini. Tahun ini, ianya dihasilkan dalam 38 edisi, dalam 17 bahasa untuk 28 negara. Katalog ini bukan sahaja mempamerkan rangkaian produk yang pelbagai di IKEA, malah juga membantu pengguna dengan memberi pendekatan kreatif kepada pengguna untuk menambah baik ruangan rumah mereka. IKEA juga sering mempamer promosi-promosi jualan terkini melalui laman web mereka.

Selain itu, pengunjung IKEA akan dapat melihat rekaan olok-olok untuk semua jenis ruangan rumah, dari bilik tidur, ke dapur, mahupun bilik air. Contohnya, para pengunjung boleh melihat meja makan yang mereka ingin beli dalam situasi seperti di rumah. Direka untuk memberi inspirasi, para pengguna pasti tertarik dengan reka bentuk minimalisme Sweden yang dipasarkan pada harga mampu milik. Kunjungi cawangan IKEA hari ini!

Kenapa Orang Ramai Suka Membeli-belah di IKEA

• Harga berpatutan: Semua kelengkapan rumah IKEA dijual pada harga mampu milik.

• Staf dan servis yang mesra pelanggan: Staf IKEA sentiasa sedia membantu setiap pelanggan sepanjang masa.

• Barangan berjenama dan berkualiti: Terdapat pelbagai jenis kelengkapan rumah meliputi pelbagai segmen seperti katil dan almari untuk bilik tidur, perkakas dapur, meja makan dan kabinet untuk dapur, dan sebagainya.

• Maklumat dan jualan dalam talian: Pelanggan boleh melayari https://www.ikea.com/my/en/ untuk melihat, memilih, dan membeli dari senarai produk IKEA yang dipaparkan secara profesional dan memilih untuk kiriman ke rumah atau kutipan di cawangan IKEA tempatan untuk kemudahan pelanggan.

• Kelazatan sambil beli-belah: Di setiap IKEA terdapat kafe IKEA yang menjual pelbagai jenis makanan bagi memenuhi selera pelanggan.

• Pelbagai kemudahan asas: Setiap cawangan IKEA dilengkapi dengan ATM, bilik air yang bersih, surau lelaki dan perempuan yang selesa, serta lif dan kemudahan lain untuk pelanggan kelainan upaya.

Lokasi Berdekatan & Waktu Operasi

Layari senarai cawangan mereka untuk mengetahui lokasi cawangan IKEA berdekatan. IKEA dibuka setiap hari dari jam 9:30 pagi hingga 10:00 malam (11:00 malam pada hari minggu).

Iklan terkini
Peruncit - perabot