TupperwareBrands lokasi dan waktu operasi

Di mana untuk menjumpai kedai

Baca lebih lanjut

Tentang Tupperware Brands

Tupperware Brands ialah satu jenama yang tidak asing lagi bagi kaum wanita terutamanya. Terkenal dengan produk penyimpanan pelbagai bentuk, warna dan fungsi  yang menarik, sememangnya jenama oini menjdai pilihan ramai di Malaysia. Tupperware Brands telah ditubuhkan dan direka pada 1937. Hari ini, Tupperware Brands terus mencipta kejayaan baharu sebagai pelbagai jenama, pelbagai kategori, jualan langsung dengan peluang perniagaan yang menarik dan bermanfaat. Ia berusaha untuk membuat perbezaan dalam kehidupan wanita di komuniti di mana ia beroperasi, dengan menawarkan mereka peluang untuk memperbaiki kehidupan mereka dan mencipta kesan positif terhadap keluarga mereka.

Maklumat lanjut tentang Tupperware Brands Malaysia boleh didapati di laman web https://www.tupperwarebrands.com.my/index, pengguna turut boleh memuat turun katalog terkini pada laman ini. Tupperware Brands menawarkan promosi jualan yang menarik pada setiap bulan dan mengeluarkan katalog bulanannya.

Antara rangkaian produk terkenal Tupperware ialah bekas penyimpanan - Modular Mates, RiceSmart, OneTouch; pengukus - Steam It; pemotong - Turbo Chopper, Speedy Mando, Mando Chef;  bekas makanan dalam siri boleh gelombang mikro – CrystalWave, bekas hidangan – siri hidangan jag, pinggan mangkuk dan kole Blossom; bekas penyimpanan mesra peti sejuk – FreezerMate; bekas penyimpanan untuk kanak-kanak – siri Twinkle Tup dan banyak lagi.

Sebab Orang Ramai Suka Membeli-belah di Tupperware Brands

Lokasi dan Masa Perniagaan

Tupperware Brands mempunyai cawangan stokisnya di seluruh negara iaitu di setiap negeri. Kebanyakkan dibuka dari hari Isnin ke Sabtu. Maklumat cawangan ini boleh didapati pada laman https://www.tupperwarebrands.com.my/find_us.php

Iklan terkini
Peruncit - lain-lain