Guardian lokasi dan waktu operasi

Iklan Guardian

Di mana untuk menjumpai kedai

Baca lebih lanjut

Mengenai Guardian

Guardian adalah gedung paling terkemuka dan popular di kalangan rakyat Malaysia di dalam penjagaan kesihatan, kecantikan dan penjagaan diri. Ia juga  dipercayai oleh pengguna untuk produk berkualiti tinggi dengan harga yang berpatutan. Sejarah Guardian bermula sejak 52 tahun yang lalu apabila kedai Guardian yang pertama di buka di  The Weld, Kuala Lumpur. Kini kedai atau farmasi Guardian terdapat di seluruh tanah air seperti di Kulim Kedah

Guardian adalah sebahagian daripada Kumpulan Dairy Farm International, yang mempunyai operasi di seluruh Malaysia, Brunei, Singapura, Indonesia, Vietnam dan Kemboja. Kedai-kedai di Malaysia dimiliki oleh Guardian Health And Beauty Sdn Bhd.

Hari ini, Guardian memiliki dan mengendalikan lebih daripada 440 kedai di jalan-jalan utama, pusat membeli-belah dan pasar raya yang popular, serta di ruang e-dagang yang melayani purata 33 juta pelanggan sebulan.

Banyak anugerah dan pengiktirafan berprestij yang telah di peroleh oleh Guardian, antaranya Guardian pernah dinobatkan dalam Malaysia Guiness Book of Record sebagai rangkaian farmasi yang terbesar di Malaysia pada tahun 2000 dan Anugerah Cemerlang Brand Laurett di dalam perniagaan runcit, kesihatan, kecantikan dan penjagaan diri pad tahun 2016/2017

Kenapa Orang Ramai Suka Membeli-belah di Guardian

Persekitaran yang Bersih : Kesemua premis Guardian kelihatan bersih dan kemas dan susunan barangan jualan adalah teratur dan mudah untuk pelanggan membeli-belah.

Kepelbagaian Produk: Pelanggan menyukai kepelbagaian produk dari jenama yang eksklusif. Terdapat banyak jenis jenama barangan yang di jual oleh man mana farmasi lain di Malaysia.

Kad Loyalti: Pelanggan Guardian mendapat manfaat hadiah dan ganjaran untuk setiap belian.

Khidmat Ahli Farmasi: Kedai Guardian juga menjual ubat-ubatan terkawal yang di kendalikan oleh ahli=ahli farmasi bertauliah. Mereka senantiasa bersedia untuk membantu dan memberikan khidmat nasihat bagi ubat-ubat dan produk.

Jaminan Mutu: Setiap produk Guardian dijamin mutu dan kualiti dan pelanggan di beri masa 7 hari untuk memulangkan apa-apa produk sekiranya tidak berpuas-hati.

Lokasi Berdekatan & Waktu Operasi

Layari : https://guardian.com.my untuk mendapatkan maklumat produk secara online serta katalog senarai harga dan promosi jualan murah yang akan datang atau untuk hari-hari tertentu seperti hari raya. Pelanggan boleh menjejaki lokasi kedai-kedai Guardian yang terdapat di seluruh negara termasuk Sabah dan Sarawak.

Iklan terkini
Peruncit - mekap dan wangian