Watsons lokasi dan waktu operasi

Iklan Watsons

Di mana untuk menjumpai kedai

Baca lebih lanjut

Tentang Watsons

Watsons telah ditubuhkan pada tahun 1841 di Hong Kong. Ia merupakan peruncit produk kesihatan dan kecantikan antarabangsa yang terbesar di dunia. Di Asia, Watsons adalah penerajunya dengan mengendalikan 6800 buah kedai dan 1500 farmasi. Watsons Malaysia sendiri mempunyai 450 cawangan dan menyediakan perkhidmatan kepada 4 juta pelanggan setiap bulan.

Dengan pelbagai produk kecantikan dan kesihatan, jenama Watsons sendiri menjanjikan idea produk yang ringkas kepada pelanggan mereka. Semuanya dari kulit yang sihat kepada perasaan dalaman yang bersemangat. Mereka berasa positif, optimistik dan bersemangat dalam membantu pelanggan mereka menjadi lebih gembira serta berasa sihat.

Untuk maklumat lanjut mengenai promosi terkini dan jualan khas, sila kunjungi laman web Watsons iaitu https://www.watsons.com.my. Watson turut menyediakan perkhidmatan dalam talian, di mana pelanggan boleh menyemak katalog dalam talian mereka dan membuat pembelian terus di dalam talian.

Sebab Orang Ramai Suka Membeli-belah di Watsons

Lokasi dan Masa Perniagaan

Cawangan Watsons boleh didapati di setiap negeri di Malaysia. Watsons telah membuka cawangannya di hamper kesemua pusat membeli-belah di negara ini. Untuk maklumat lanjut tentang cawangannya sila kunjungi laman web Watsons di https://www.watsons.com.my. Dibuka setiap hari masa beroperasi bergantung kepada masa perniagaan gedung membeli-belah terletaknya cawangan tersebut, namun secara umum ia beroperasi pada 10:00 pagi -10:00 malam.

Iklan terkini
Peruncit - mekap dan wangian