Parkson lokasi dan waktu operasi

Di mana untuk menjumpai kedai

Baca lebih lanjut

Mengenai Parkson

Parkson adalah sebuah gergasi di dalam peruncitan di Asia. Gedung Parkson merangkumi beberapa sektor peruncitan berupa kompleks beli belah di empat buah negara ASEAN yang merangkumi pasar raya barangan keperluan, gedung pelbagai jenis pakaian  lelaki dan perempuan dan kanak-kanak, gedung peralatan sukan , jam,  minyak wangi dan lain-lain . Kini terdapat 45 buah cawangan Parkson di Malaysia diantaranya  di Alamanda, Sibu , Sungai Petani, Gurney Plaza Pulau Pinang dan Johor,

Parkson bermula dengan sebuah gedung pakaian yang sederhana di Malaysia pada tahun 1987. Sejajar dengan perkembangan ekonomi Asia, Parkson meneroka di luar Malaysia untuk membuka kedai pertama kami di China pada 1994, diikuti oleh Vietnam pada tahun 2005, Indonesia pada 2011 dan Myanmar pada tahun 2013.

Hari ini, Kumpulan Parkson  merangkumi 3 entiti yang disenaraikan di 3 bursa saham iaitu bursa saham Malaysia, China dan Singapura. Entiti tersenarai adalah Parkson Holding Berhad (tersenarai di Bursa Malaysia), Parkson Retail Group Limited (disenaraikan di Bursa Hong Kong) dan Parkson Retail Asia Limited (disenaraikan di Bursa Singapura).

Cerita Parkson adalah cerita kejayaan sebuah syarikat yang menjadi peruncit terulung Asia. Sepanjang 30 tahun yang lalu, Kumpulan Parkson telah membina reputasi yang tidak dapat ditandingi sebagai gedung utama di Asia melalui inovasi, visi dan etos pelanggan yang berterusan.

Kenapa Orang Ramai Suka Membeli-belah di Parkson

Lokasi Berdekatan & Waktu Operasi

Layari : https://www.parkson.com.my untuk mendapatkan maklumat secara online semua promosi harga murah Parkson semasa dan katalog senarai harga produk. Dapatkan juga  di dalam talian senarai lokasi Parkson di seluruh Malaysia .

Iklan terkini
Peruncit - gedung serbaneka