Courts lokasi dan waktu operasi

Iklan Courts

Di mana untuk menjumpai kedai

Baca lebih lanjut

Mengenai Courts

COURTS Asia Limited, ialah syarikat induk untuk peruncit terkemuka COURTS (Singapore) Pte Ltd, COURTS (Malaysia) Sdn Bhd dan PT COURTS Retail Indonesia. Ia tersenarai dengan Nojima Corporation di Bursa Saham Tokyo dan kedai-kedai Courts menghasilkan pendapatan S6.billion setiap tahun.

Courts ditubuhkan di Singapura pada 1974, setelah itu di Malaysia pada tahun 1987 dan di Indonesia pada tahun 2014. Hari ini, Courts menjalankan perniagaan di 70 kedai di tiga pasaran dengan keluasan ruang runcit 1.4 juta kaki persegi. Rangkaian Courts kini menjual produk barangan elektrik, IT dan perabot, serta kelengkapan rumah.

Courts adalah sebuah gedung perniagaan yang memberikan pengalaman membeli-belah sehenti yang lancar dan harga pelbagai produk Courts kompetitif. Di Malaysia, cawangan Courts lebih dikenali dengan nama Courts Mammoth dan ia terdapat di seluruh negara termasuk Miri, Kuching dan Penang.

Antara yang paling menarik dan digemari ramai pelanggan, ialah kemudahan untuk membayar balik harga belian secara kredit yang murah, fleksibel dan mudah.

Courts mempunyai sejarah yang ketara  di dalam memberikan kembali sebahagian dari keuntungan diperolehinya kepada masyarakat dengan cara yang bermakna dan berkesan. Ini termasuk membantu kanak-kanak, keluarga, orang dewasa dan komuniti keperluan khas yang kurang bernasib baik, serta menyokong bola sepak tempatan.

Kenapa Orang Ramai Suka Membeli-belah di Courts

Lokasi Berdekatan & Waktu Operasi

Layari: https://www.courts.com.my untuk mengetahui secara online dan promosi semasa  pelbagai produk serta katalog senarai harga dan lokasi kedai Courts yang terdekat.

Iklan terkini
Peruncit - elektronik