TMT lokasi dan waktu operasi

Di mana untuk menjumpai kedai

Baca lebih lanjut

Tentang TMT

Thunder Match Sdn Bhd telah ditubuhkan pada Januari 1997. Perniagaan teras Thunder match adalah untuk melaksanakan Pusat Rantaian Runcit IT Premium yang menawarkan pelbagai produk komputer dan komunikasi . Thunder Match telah diperbadankan pada Mac 2001 dengan matlamat untuk mengurus dan mengendalikan satu penyedia penyelesaian teknologi komputer dan maklumat yang mengutamakan kecekapan, kemudahan dan pengalaman pelanggan.

Sebagai rantaian runcit gajet terbesar di Malaysia, Thunder Match komited untuk membawa produk dan perkhidmatan yang berkualiti dan canggih yang akan memenuhi jangkaan pelanggan mereka. Di dunia di mana transformasi digital semakin berkembang, Thunder Match membawa teknologi yang dibuat untuk hari esok.

Sebab Orang Ramai Suka Membeli-belah di TMT

Lokasi

Maklumat selanjutnya tentang TMT boleh dilayari melaui laman web rasminya https://tmt.my

Thunder Match ialah peneraju dalam rantaian peruncit barangan IT di Malaysia, mempunyai cawangan di kebanyakan tempat di Malaysia. Antara cawangan Thunder Match ialah di Plaza Low Yat, Mid Valley, Wangsa Walk Mall, Snway Velocity, IOI City Mall, AEON Cheras, AEON Bukit Indah, AEON Rawang, Batu Pahat Mall, Kluang Mall, AEON Seremban, AEON Bandaraya Melaka,  Berjaya Megamall Kuantan, Gurney Plaza, Kompleks Karamunsing, Vivacity Megamall, Plaza Merdeka Kuching dan banyak lagi. Maklumat selanjutnya boleh didapati di laman webnya.

Iklan terkini
Peruncit - elektronik