Harvey Norman lokasi dan waktu operasi

Di mana untuk menjumpai kedai

Baca lebih lanjut

Tentang Harvey Norman

Harvey Norman ialah sebuah gedung kelengkapan kediaman yang menyediakan pelbagai produk elektrik, komputer, perabot dan peralatan tempat tidur. Harvey Norman mempunyai penampilan antarabangsa yang terkemuka dengan lebih daripada 260 kedai di Australia, New Zealand, Ireland, Slovenia, Singapura dan Malaysia.

Harvey Norman telah bermula beroperasi di Malaysia pada tahun 2003 dan kini sedang mencari peluang pengembangan lebih banyak di Malaysia.

Harvey Norman menekankan pada konsep 4-dalam-1 dan membawa pelbagai jenis produk yang terdiri daripada sistem hiburan rumah terkini dan teknologi pengkomputeran, ke peralatan rumah yang paling bergaya dan inovatif yang ada. Terdapat juga pelbagai produk perabot dan peralatan tempat tidur dari Koleksi Kediaman Harvey Norman.

Sebab Orang Ramai suka Membeli-belah Di Harvey Norman

Lokasi dan Masa Beroperasi

Gedung-gedung Harvey Norman boleh didapati di beberapa lokasi di seluruh Malaysia antaranya: Sunway Velocity Mall, Mid Valley, Pavilion, 1 Mont Kiara, Nu Sentral, Sunway Pyramid, Miri Times Square, Paradigm Mall Johor, Vivacity Kuching dan Queensbay Mall Penang. Masa beroperasi gedung ini adalah dari 10 pagi sehingga 10 malam pada setiap hari.

Iklan terkini
Peruncit - elektronik