Lotus's lokasi dan waktu operasi

Iklan Lotus's

Di mana untuk menjumpai kedai

Baca lebih lanjut

Mengenai TESCO

TESCO merupakan sebuah syarikat gergasi dunia yang terkemuka di dalam bidang peruncitan yang diasaskan di United Kingdom. Pada hari ini, jumlah pekerja TESCO di seluruh dunia berjumlah lebih 450,000 orang, di mana 350,000 darinya berada di United Kingdom. Mereka memberi perkhidmatan di 6993 buah gedung TESCO di 73 buah negara yang membabitkan 83,000,000 transaksi dengan pelbagai pelanggan. Pelanggan mengunjungi gedung-gedung TESCO untuk membeli belah setiap minggu, di premis kedai dan dalam talian.

Sebahagian besar premis gedung-gedung raya TESCO merupakan kompleks beli-belah ala mall yang sangat luas. Dengan demikian, pelanggan akan mendapati hampir kesemua jenis barangan keperluan harian masyarakat terdapat di bawah satu bumbung. Harga barangan TESCO juga rendah dan kompetitif.

Setiap TESCO menyumbang lebih 73 billion pound sterling ke dalam ekonomi United Kingdom dan membayar cukai 5.2 billion pound sterling.. Selain dari itu, TESCO berperanan dalam tanggung jawab sosial mereka di mana mereka telah keseluruhannya menyumbang lebih 5 billion pound sterling untuk aktiviti masyarakat yang memerlukan. 

Di Malaysia, diantara pasar raya dan mall TESCO yang mendapat sambutan ramai ialah di Ampang Selangor, Taiping Perak,  Kota Bharu Kelantan dan Pulau Pinang.

Kenapa Orang Ramai Suka Membeli-belah di TESCO

Lokasi Berdekatan & Waktu Operasi

Layari : https://corp.lotuss.com.my untuk mendapatkan maklumat secara online produk atau promosi-promosi yang ada untuk hari ini atau dalam minggu ini. Selain dari itu pelanggan boleh mendapatkan katalog dan senarai harga produk.

Iklan terkini
Peruncit - barang runcit