Mydin lokasi dan waktu operasi

Iklan Mydin

Di mana untuk menjumpai kedai

Baca lebih lanjut

Mengenai Mydin

Perniagaan Mydin adalah di dalam peruncitan dan pemborongan. Sebelum pembelian olehnya sebuah pasar raya di Selayang, Selangor, Malaysia, pada 1997 perniagaan utama Mydin bukanlah berasaskan makanan. Kini melalui pasar raya besarnya (atau hypermarket), Mydin menjual pelbagai jenis produk  makanan, barangan rumah, elektrik, kain dan baju, alat tulis, mainan, serta makanan manisan. Apa saja produk yang terdapat di mana-mana kedai di Malaysia, terdapat di dalam senarai barangan yang dijual di pasar raya Mydin, pada harga yang selalunya lebih murah atau bersaingan. 

Gedung-gedung perniagaan Mydin terbahagi kepada kategori barangan iaitu pasar raya besar, pasar raya, emporium, kedai serba guna, bazar dan restoran. Terdapat 74 gedung MYDIN di seluruh Malaysia termasuk pasar raya mewah SAM’s Groceria. Ini merangkumi 26 pasar raya besar yang dibuka di kompleks-kompleks raya (mall), 17 emporium, 3 bazar, 8 pasar raya, 12 kedai serbaneka (MyMart), 5 kedai francais (Mydin Mart) and 3 pasar raya SAM’S Groceria, Hari ini gedung-gedung Mydin terdapat di seluruh Malaysia, dari Pulau Pinang hingga ke Johor serta Sabah dan Sarawak. 

Kesemua barangan perniagaan Mydin adalah HALAL dan ia menekankan kejujuran, ketelusan dan disiplin yang bagus dalam semua aspek perniagaannya 

VISI Mydin

Menjadi  syarikat pengedar barangan dan perkhidmatan HALAL terutama di dalam dunia.
MISI Mydin

Berhasrat menjadi syarikat pemborong dan peruncit yang paling unggul dalam memberi nilai yang terbaik, kepelbagaian produk yang luas serta kecemerlangan yang berterusan berdasarkan formula perniagaan sendiri.

Kenapa Orang Ramai Suka Membeli-belah di Mydin

Lokasi Berdekatan & Waktu Operasi

Layari : https://www.mydin.com.my untuk mendapatkan katalog senarai barangan dan membeli secara dalam talian dan untuk mengetahui lokasi gedung Mydin terdekat.

Iklan terkini
Peruncit - barang runcit